F.A.Q.

RadioWix tidigare webbplats har hängt med oss i flera år fram till nu. Leverantören som ser till att allmänheten kan komma åt vår webbplats har nu bestämt sig för att uppdatera till en mer modern PHP-version. När en sådan uppdatering sker är risken stor att gammal programmering inte hänger med och börjar visa felkoder. Vi råkade ut för just det här och har därför valt att uppdatera hela vår webbplats.
Vår app finns att hämta på Google Play Store, klicka här för att hämta och installera appen eller sök på "RadioWix". Tyvärr har vi ingen app för iOS i dagsläget.
Du når oss lättast via vårt kontaktformulär som finns på vår hemsida eller genom att ringa oss på nummer 0123-512 00
Har du fått felkoden #404 så innebär det att sidan eller materialet för den länk du försöker nå inte existerar. Kontrollera att länken inte har några stavfel och försök igen. Kontakta dev@radiowix.se om du misstänker att något blivit fel.
Har du fått felkoden #804 så innebär det att programsidan för den länk du försöker nå inte existerar. Kontrollera att länken avslutas med rätt ID-nummer om det är första gången du försöker besöka programsidan. Exempelvis: http://www.radiowix.se/show?id=3 för att komma till programsidan för Dansbandsmix.
Har du fått felkoden #904 så innebär det att sändningen för den länk du försöker nå inte existerar. Kontrollera att länken avslutas med rätt ID-nummer om det är första gången du försöker besöka det arkiverade materialet. Exempelvis: http://www.radiowix.se/broadcast?id=52 för att komma till det arkiverade materialet Dansbandsmix #8.
Har du frågor gällande innehållet på vår webbplats kan du kontakta vår utvecklare på dev@radiowix.se.

© 2024 RadioWix | Alla rättigheter reserverade. Musiken sänds med tillstånd av STIM. Ansvarig utgivare: Jenny Elander Ek